Marskens Nordlys

Marskens Nordlys og Sort Sol

Marskens Nordlys er et af Vadehavets store fugleundere og er Sort Safaris betegnelse for det naturfænomen, der opstå, når tusindvis af vandfugle flyver op og hen over vadefladerne, mens de vender og drejer sig i luften. Fuglene, der er lyse på undersiden og mørke på oversiden, kreerer de vildeste formationer og det smukkeste syn over vaden. Og når de skifter retning i deres flugt, blinker og lyser de, som et blinkende nordlys - en nærmest berusende oplevelse.

Som afslutning byder turen naturligvis på stæreovernatningen i marsken, Sort Sol. En helt unik og magisk oplevelse, når Sort Safari præsenterer landets absolut største stæreflokke. Oplev stærene "danse" og hele tiden danne nye formationer i luften ved solnedgangstid, efter en lang dag med fødesøgning. Op til én million stære samles over tagrørszonerne for at gå til ro, vel vidende, at det kan blive en kamp på liv og død, når sultne rovfugle går til angreb.

Glæd dig til at opleve disse to fantastiske naturfænomener i verdensklasse inkl. et varmt måltid mad, som vi nyder på den smukt restaurerede gård Klægager - Den Gamle Digegreves Gård i Ballummarsken.

Du vil
blive sendt videre til vores samarbejds- partner
Samlet pris
325 kr.