Sælsafari med skib fra Rømø

Se sælerne sole sig, tage en dukkert i bølgerne eller kigge nysgerrig efter dig. Kom med på Danmarks sjoveste SAFARI og sæl tur for hele familien og oplev Nationalpark Vadehavets største og ”vildeste” rovdyr – sælen.

Der er afgang fra Rømø Havn i Havneby med Rømø-Sild Færgen til den tyske ø Sild, hvor vi ankommer til havnen i List. Her går vi om bord på træskibet Rosa Paluka, der sejler os ud til sælbankerne. Tidevandet bestemmer sejlruten og mulighederne for at opleve sælerne. Sælgaranti kan vi ikke give, men vi ser sæler på 95% af turene.

Undervejs fisker vi med minitrawl efter krabber, rejer, søstjerner og andre vildt spændende dyr fra havbunden, som Sort Safaris naturvejleder vil fortælle underholdende historier og fakta om. Der bliver rig lejlighed til at både se, røre og smage på havdyrene.

På færgeoverfarten og selve sælturen ser vi også efter marsvin og fugle.  Naturvejlederen fortæller undervejs om tidevand og det specielle liv i Vadehavet. Glæd jer til en sjov og spændende naturoplevelse for børn og voksne.

Du vil
blive sendt videre til vores samarbejds- partner
Samlet pris
235 kr.
Mere info

Læs mere om Sort Safaris Sælsafari: 

Sort Safari

Praktisk info

Pris: 235 kr./voksen -  195 kr./barn (under 14 år). 
Varighed: 4 timer.
Husk pas.
Vind- og vandtæt tøj.
Mødested fremgår af billetten.  
Formidling på dansk og tysk. 
Mødetid kl. 10.10 ved Sort Safaris guide på Rømø Havn.