Østerssafari med Vadehavscentret

Tag med på ekspedition til én af Vadehavets største muslingebanker!

Oplev Vadehavets uendelige vidder og rå natur i mere end én forstand. En vandretur, hvor man næsten føler, at man er ved verdens ende...

Vadehavscentrets østerssafari er en oplevelse for sig. Vi er ude, hvor tidevandet bestemmer, og hvor himmel og hav går i et. På muslingebankerne er der østers overalt. Fuglene, vinden, vandet og det enestående landskab skaber en helt speciel stemning.

Turen starter på Vadehavscentret, hvor naturvejlederen fortæller om østers og giver en introduktion til turen. Efterfølgende udleveres waders, og vi kører i egne biler til diget. Herfra går vi ud over havbunden med kurs mod muslingebankerne - en østerstur og vadehavsoplevelse af de helt store.

Du vil
blive sendt videre til vores samarbejds- partner
Samlet pris
280 kr.
Mere info

Turen kræver god fysik! Vi skal gå ca. 6 km på havbund og i vand. Det er ikke en tur for børn. Man skal være i almindelig god kondition.

Læs mere om Vadehavscentrets Østerssafari: 

Vadehavscentret

 

Praktisk info

Medbring en rygsæk til at bære østers hjem i, da bæreposer med østers skærer hul i wadersene. Handsker er også en god idé, da østers er meget skarpe i kanten. Sørg for varm påklædning.

”Min kone og jeg var på en spændende østerstur med yderst kompetente guider fra Vadehavscentret. Guiden var både kompetent og tænker på alt lige fra sikkerhed til at formidle vadehavets fauna. ”
- Klaus E., Tripadvisor