Hjemsted Oldtidspark

Den livlige landsby Hjemsted inviterer indenfor og her kan du selv være med til aktiviteterne. Her er en helt fantastisk udsigt ud over det flade marskland og kun et spydkast til Nationalpark Vadehavet og ferieøen Rømø. Vi tilbyder rundvisninger i museet og guidede ture rundt i parken.

Udstillingen i museet

Start turen med et besøg i den underjordiske udstilling. Her er 1.000 m2 med udgravede fund fra den oprindelige jernalderlandsby i Hjemsted. Turen igennem museet giver dig spændende info om livet i jernalderen.

Se også filmen i museet om livet i jernalderen.

Aktivitetsparken Hjemsted

Her er der mange gratis muligheder for at forske, opleve eller deltager aktivt i oplevelserne i parken.

Her møder du fiskeren, krigeren, smeden, bonden og husfruen. Fiskeren har selv udhulet stammebåden, som han bruger når han skal fange fisk i søen i parken. Desuden er han altid glad for hjælpere til at sejle i disse både.

Krigeren skal altid være på vagt. Sammen med ham kan du prøve at skyde med bue og pil.  Desuden kan man opleve forskellige dyr bl.a. geder, høns, ponyer og uldsvin.

Borde og bænke rundt i parken inviterer til, at du kan spise din medbragte madkurv. Eller maden kan købes og nydes i vores cafè med en helt fantastisk udsig

Du vil
blive sendt videre til vores samarbejds- partner
Samlet pris
Fra 65 kr.