Quedens Gård

Netop der, hvor by og hav mødes, hvor Ribe Å fra sit løb fra Vadehavet ind i landet går over til at blive Ribes havn, Skibbroen, ligger Café Quedens.
Siden 1200-tallet har der været liv på stedet, og caféen har til huse i bygningen fra 1582, som købmand Johannes Harbo Quedens købte i 1834. Han overtog en eksisterende købmandsforretning.

Bygningskomplekset tilhører i dag Sydvestjyske Museer, og siden 1965 har der været først butik og siden en kombination af butik og café, hvor der fortsat er mulighed for at gøre en god handel.

Her byder Lise Frederiksen velkommen i en charmerende café, hvor der serveres alt fra kaffe og kage via sandwichs og burgere til spændende frokost- og middagsretter alt efter tid på dagen, årstiden og kundens behov. Om sommeren kan køkkenets lækre frembringelser nydes både på fortovs­cafeen, i den unikke gård eller i den tilstødende, charmerende rosenhave.

Caféen rummer også butikken, hvor der sælges mange smukke ting og ­rariteter, som du næppe finder andre steder.

"Den hyggelige Café Quedens er smukt beliggende midt i Ribes gågade. Vores lækre menukort lokker med lette anretninger, en god kop kaffe, en lækker brunch og et spændende øludvalg. Om sommeren er der gadeservering og servering i den charmerende gårdhave og rosenhave. Tjek vores hjemmeside for musikarrangementer." Lise Frederiksen, Quedens Gård

> Besøg Quedens Gård <

 

 

Tryk på billledet til venstre og se filmen om Quedens Gård 

Mere info

Quedens Gård 
Overdammen 10
6760 Ribe 
+45 75 41 10 50

Praktisk info

Åbningstider
Søndag til onsdag kl. 10.00 -18.00
Torsdag og fredag kl 10.00 - 21.00
Lørdag kl. 9.30 -21.00
(køkkenet lukker en halv time før)

"En dejlig, historisk oase midt i gågaden. Har besøgt Quedens Gaard flere gange - til kaffe, til frokost, etc. Den hyggelige butik og kombinerede cafe fungerer rigtig godt. Solide, gode portioner serveret forholdsvist hurtigt og med en kæmpe smil. Brug ventetiden til at browse den sjove butik med de mange finurlige produkter."
-