Vibegaard

Gårdbutik med egen avl på Vibegaard

​Kom ind i vores gårdbutik i Jylland. Her tilbyder vi helt unikke produkter, såsom vores singlesaft, frugt sirup, drikkeklar saft,  fugleneg, pynte ribs med videre. Vi tilbyder kvalitet fra jord til bord, forstået på den måde, at alle produkter i vores gårdbutik er producerede og fremstillede af frugt, som er dyrket på egne jorde.

Vores fugleneg er fremstillet af den bedste havre med store og saftige kerner. Vibegaardens gårdbutik fremstiller fugleneg bliver fremstillet med mere end 30 års erfaring. Fuglene vil med sikkerhed sætte stor pris på vores fugleneg, især i den kolde vintertid, hvor det er vanskeligt at finde føde, men du skal huske, hvis du begynder at fodre fuglene, at du så skal fortsætte, indtil der atter er føde i naturen.

Vores ide er, at vi altid skal levere den bedste smagsoplevelse. Det er med andre ord ønsket, at du allerede vil genkende vores ide, når du besøger vores gårdbutik. Allerede på din vej op til gårdbutikken vil du opleve det smukkeste syn af vores frugtplantage, uagtet det er vinter eller sommer. Derved vil du på egen hånd opleve hele grundlaget for vores unikke produkter. Vi sætter i det hele taget en stor ære i, at du kommer hjem med produkter i en superkvalitet, og at du får en fantastisk smagsoplevelse.

>> Besøg Vibegaard <<

Mere info

Vibegaard
Åbenråvej 133
6780 Skærbæk​

+45 20 91  22 73​
www.vibegaard.dk