Temper Chokolade

Canadieren Timothy Ibbitson, er idémand og indehaver af Temper Chokolade i Ribe.  Da han besøgte Danmark for første gang i sommeren 2008, blev han hurtigt begejstret for den danske madkultur, og det førte til nogle af hans livs bedste madoplevelser.

Timothy har gennem 17 år været kok og bager i 5 forskellige lande, hvor har lavet mad for berømte mennesker, royale og statsoverhoveder, men vigtigst af alt for venner og familie som elsker god mad.

Af  nogle af verdens bedste kokke har han lært formlen bag enestående mad. Nøglen er ingredienser med høj kvalitet og med den rette håndtering, er det muligt at skabe noget bedre end udgangspunktet.  Dette er tanken bag Temper Chokolade, hvor kombinationen af råvarer, smag, tekstur og udseende er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Med Temper Chokolade inddrages lokalsamfundet ved at bruge råvarer herfra i det omfang det er muligt, og det er her mange ideer og planer for nye spændende produkter udvikles.

Timothy startede Temper Chokolade tilbage i 2015, for at give dig en madoplevelse i en æske. Du kan tage æsken med og nyde den med de mennesker du holder af.... eller nyde den alene.

Hvert et stykke smelter på tungen og er en oplevelse i særklasse.

>>Besøg Temper Chokolade<<