Fanø Vesterland

FANØ ROCKER BLEV TIL FANØ VESTERLAND.

Fanø Vesterland / musik / mad / mennesker

Helt ude vestpå, hvor der blæser en frisk brise og dufter af hav, har vi skabt en festival, hvor fokus på musik mad og mennesker, går op i en højere enhed.

Musik: Vi arbejder på at skabe en unik musikalsk oplevelse, med plads til både nye og etablerede kunstnere. Vi forsøger at lægge et program, som rammer bredt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mad: Vi satser på lokale producenter og leverandører, som serverer mad og drikke af høj kvalitet. Vi vægter økologi og bæredygtighed højt.

Mennesker: Mennesker er den største værdi for Fanø Vesterland, uden dem ingen festival.

Dette gælder uanset om du er frivillig, musiker, eller gæst på Fanø Vesterland. Alle er en nødvendighed for at skabe en helt særlig oplevelse.

Vision: Fanø Vesterland skal være en helt særlig oplevelse, både for vores gæster, vores musikere (artister) og de frivillige. En helhedsoplevelse hvor vores gæster virkelig kan mærke, at vi har gjort os umage på alle planer fra det øjeblik de træder ind på festivalpladsen. Vores gæster skal have fuld tillid til at musikken, maden og omgivelserne bliver en unik oplevelse man glæder sig til at vende tilbage til hvert år.

Mission: Vi arbejder på at skabe en anderledes og bæredygtig festival.

Vi arbejder visionært og innovativt. Uanset om man er gæst, frivillig eller musiker (artist) på Fanø Vesterland, skal man kunne mærke, at vi hele tiden rykker os og bliver endnu bedre til det vi brænder for, nemlig at skabe en helt særlig festival, hvor vi forkæler alle sanser i de smukkeste omgivelser midt i Nationalpark Vadehavet.

Vi arbejder for og med verdens bedste frivillige. Vi arbejder på at skabe en frivillig-ånd, hvor alle føler et ansvar og en stolthed over den festival vi er fælles om at udvikle.

Værdier: De frivillige har stor værdi for Fanø Vesterland. Vi samler på innovative og stolte kulturbærere, som har Fanø i hjertet.

Kvalitet, økologi og bæredygtighed er fællesnævner i alt hvad vi fortager os.

Vores fælles værdier i Fanø Vesterland er med til at fortælle, at vi på Fanø kan noget helt særligt, når det handler om musik, mad og mennesker.

Du vil
blive sendt videre til vores samarbejds- partner
Samlet pris
Fra 545 kr