Ribe Kunstmuseum

Ribe Kunstmuseum er et af landets ældste og fineste museer med en imponerende samling af dansk kunst fra perioden 1750-1950. Samlingen er en vigtig del af den danske kulturarv. Den består af hovedværker fra guldalderen foruden værker af bl.a. Skagensmalerne og klassiske modernister.

Ribe Kunstmuseum åbnede i 1891 i en fredet pragtvilla fra 1864. Der er en hyggelig café, en museumsbutik og et aktivitetsrum for børn. En elevator gør huset tilgængeligt for alle. Om sommeren indbyder museets romantiske have til en kop kaffe på terrassen.

”Et besøg på Ribe Kunstmuseum er en lystvandring gennem dansk kunsthistorie. De smukke sale, bygningens enestående arkitektur og havens romantik er en perfekt ramme om de unikke kunstværker.  Det er en daglig glæde, at gæsterne får en helt enestående oplevelse ud af at besøge os.”  Dagmar Warming, Direktør Ribe Kunstmuseum

Du vil
blive sendt videre til vores samarbejds- partner
Samlet pris
75 kr.
Mere info

ÅBNINGSTIDER:
September til juni:
Tirsdag - søndag, kl: 11-16, mandag lukket 

Juli og august:
Torsdag-tirsdag (mandage inklusiv): kl. 11-17. Onsdage: kl. 11-20

Praktisk info

Ribe Kunstmuseum
Sct. Nicolaj Gade 10, 
6760 Ribe

"Dette museum er blandt de ypperste i Dronningeriget. Her kan ingen finger sættes, endsige øjenbryn hæves. Vi glæder os til vort næste besøg, når stæren synger i den utrolig smukt restaurerede have. Her er godt at være."
-